Kattegatt-kustens känsla

Hjärta i sandenDet känns som kärlek när jag lyssnar på havet som alltid brusar. Det känns som kärlek när jag ser mina vänner dricka kaffe på verandatrappan. Det känns som kärlek när jag tänder ett stearinljus och bara njuter av lugnet på det sköna vandrarhemmet. Det är kärlek till kuststationen vid Kattegatt.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Kattegatt-kustens känsla

 1. bamse61 skriver:

  Detta kan jag bara ”skriva under”. Precis så här känner jag och min man varje gång vi kommer till Steninge sedan 2006 och innan det när jag som barn var på sommarkollo där två somrar.. Vi ses senare i år 🙂

  • Kul att du har varit på kollo här. Kom hit och berätta till sommaren, vi vill gärna veta mer om hur det var här förr i tiden. Vi vet att Rut och Ragnar byggde huset på 1930-talet som badhotell och att det sedan fungerat som både kollo och vandrarhem. Spännande att höra mer. Som du säkert sett på hemsidan så pimpar vi för fullt inför sommarsäsongen och vi kommer ha ett mysigt café här också.

   • bamse61 skriver:

    Jag berättar gärna om hur det var när jag var där på kollo. Synd bara att man ej fotograferade på den tiden när man var 7 och 8 år. Jag fick min första kamera när jag fyllde 10. Men det togs ett gruppfoto av oss alla barn och vuxna på trappan mot vägen av en inhyrd fotograf antar jag, och det fotot skulle jag så gärna vilja få tag på men har ingen aning om vem som tog det och då vet man ju ej vart man skall börja leta. Men ett vykort av huset som jag skickade till mamma finns kvar men hittar det just nu som jag har som minne från den tiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s