Påskpimpat på Steninge vandrarhem

Nu så – alla ni som ska gästa Steninge vandrarhem under påsken – nu har vi påskpimpat både vid entrén och inomhus. Påskträd

Dessutom är meny-planeringen i full gång. Tre goda recept på påsk-sill-inläggningar är spikade. Vi hade dessutom en ”test-ätar-panel” som provade några lokala specialare för någon månad sedan och fick då tydliga ”tummar upp” för bl a dinkelsallad med grönkål och Kvibille-Gräddädel samt en algsallad med tångkaviar med wasabi. Ett annat absolut måste under påsken – det blir sannolikt en av rätterna på Långfredagskvällen – är nässelsoppa. Den görs efter ett recept som jag till och med minns att min gammel-mormor Tant Judith lagade – såååå god & sprängfylld med hälsosamheter.

NässelskördHär ser ni de nyskördade nässlorna som växer så fint och praktiskt på vandrarhemmets baksida. Är det någon av er gäster som läser bloggen som vill bidra med förslag på eget påskrecept är ni välkomna att göra det. Kökspersonalen på vandrahemmet är mycket serviceinriktad och resonabel. Min svägerska Lisa (som är väldigt pysslig med mat) har utlovat sin berömda mango-sill och dessutom det vida kända Lisas fröknäcke. / Catarina

Annonser
Det här inlägget postades i Akiviteter, Bo, Steninge vandrarhem, Vandra och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Påskpimpat på Steninge vandrarhem

  1. bamse61 skriver:

    Spännande! Jag som aldrig ätit nässelsoppa skulle gärna ha velat prova på detta och även det med tång i. kul !!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s