Riktigt sköna lirare på Steninge vandrarhem

Det har varit ett superkul träningsläger för både Hvetlanda GIFs P02:or och för Steninge vandrarhems personal i helgen. 23 skickliga fotbollsspelare (väldigt glada & väldigt hungriga) och 5 tränare (väldigt välplanerade & väldigt kaffepimplande) har bott och käkat på vandrarhemmet mellan träningspass i Haverdal och Harplinge, där de tränat ihop med HGH:s P01:or.

IMG_2134  IMG_2117Killar i 11-12-årsåldern äter mycket mat har vi som servat dem på vandrarhemmet kunnat konstatera. Typ de kan äta nästa hur mycket som helst…Eftersom vi som driver vandrarhemmet också bryr oss om att tränande ungdomar ska äta både mycket och bra har vi legat i från tidig morgon då vi bl a serverat rykande färskt nybakat bröd av olika slag, till sena kvällen då nyttiga och välplanerade middagar brassats.

IMG_1722

Stort tack till alla som bidragit till att denna helg blev så lyckad & rolig, största jobbinsatserna på service-sidan stod Åsa och Emilia Heidar för. Emilia är förutom en fixare på olika positioner på vandrarhemmet en skicklig fotograf och har fotat dessa bilder (samt ett flertal andra som finns på Steninge vandrarhems hemsida).

Hvetlanda GIF har utsetts till hedersgäster på Steninge vandrarhem och önskas välkomna tillbaka. Vi på vandrarhemmet laddar nu inför nästa gästgäng som anländer under påskveckan för att kustvandra & fira påsk i härliga Steninge. / Catarina

Annonser
Det här inlägget postades i Akiviteter, Bo och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s