Yoga med havet

 Yoga på Steninge vandrarhem
Yoga-kurs med Malin, omgång två denna fantastiska sommar, pågår nu som bäst. Här nedanför får du ta del av tankar och ord från två av våra deltagare tidigare denna sommar. /annalena

Yoga Malin juli på stranden 4  yoga Malin juli 2014 1 yoga Malin juli 2014 2 Yoga Malin juli 2014 3

Sju yogapass under fem dagar – min utmaning!

Att komma till vackra Steninge och bli omhändertagen av vandrarhemmets värdpar Per och Catarina på Steninge Kuststation var en fin start av min yogavecka. Första dagens yogapass med Malin Svanholm gav en ytterligare dimension på att denna vecka kommer att bli bra.

Malin besitter en värme, ett lugn, en kunskap och en trovärdighet i det hon säger och gör, som får mig att gå in i djupet av yogans kraft. Med personalens kärlek runt om mig, med dofter av nybakat bröd, med utsikten från yogarummet mot havets horisont hittade jag mer och mer av vad yogan har för verkan på mig och mitt inre.

Efter fem dagars olika yogaformer som dynamisk hatha yoga, yin yoga och yoga nidra var det svårt att släppa taget om att ej vara kvar och fortsätta med denna underbara vistelse och upplevelse. /Kram från IB

Den magiska västkusten har erbjudit friska salta bad, vackra solnedgångar och underbar yoga.

Under fem dagar har jag och åtta med mig blivit inspirerade och fyllda med nya yogaintryck av Malin Svanholm. Vi har utmanats i dynamisk hatha yoga, yin yoga och yoga nidra så väl som i olika meditations- och andningstekniker. Under dagarna har jag fått tillfällen och möjligheter att släppa yttervärlden för att fokusera inåt, stilla sinnet, njuta av lugnet och hitta balansen.

Jag uppskattar och har väldigt lätt för att ta till mig Malins yogaform. För mig är den prestationslös och får mig att släppa taget. Jag känner in, känner av och känner efter på ett ovanligt men tillfredsställande och behagligt sätt.

Jag förundras över hur härligt det är att få en handpåläggning vid rätt tillfälle. Det kan vara på höften, ländryggen eller på nacken som ger möjlighet att släppa taget ytterligare och sjunka ännu djupare in i positionen.

Det jag tar med mig till höstrusket är den härliga helhetsupplevelsen när vi yogade på stranden. /Kram Annika Hermansson

Du kan läsa mer om våra aktiviteter på vår hemsida steningevandrarhem.se
Mer om Malin och hennes Yoga- och danskurser kan du läsa om på Malins egen hemsida.

Annonser
Det här inlägget postades i Akiviteter, Bo, Steninge vandrarhem. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s